Kryebashkiaku Suli dhe ish kapiteni Cana inagurojnë fushën multifunksionale në zonën e Laknasit, Suli: Shumë shpejt ndërtohet këndi i ri i lojrave në Paskuqan

Fëmijët e Laknasit kanë një hapësirë të posaçme ku mund të kalojnë kohë cilësore duke u marrë me aktivitet fizik, duke ndërvepruar e garuar me shokët dhe duke nxitur zhvillimin e tyre social, fizik dhe emocional

Kryebashkiaku Suli, ministrja e Kulturës Elva Margariti dhe ish kapiteni i kombëtares Lorik Cana morën pjesë në inagurimin e fushës multifunksionale në zonën e Laknasit ditën e sotme.

Në ndërtimin e fushës kontribuan qeveria hungareze dhe fondacioni i ish kapitenit Cana “Lorik Cana “. Suli gjatë fjalës së tij tha që kjo është fusha e parë në territorin e bashkisë Kamëz dhe  premtoi që shumë shpejt do ndërohet këndi i lojrave në zonën e Paskuqanit