Kryebashkiaku Rakip Suli zhvillon takim me prindërit e vogëlushëve të kopshtit “Topolino” në Zall-Mner

📍Gjatë takimit me prindërit e vogëlushëve të kopshtit “Topolino” në Zall-Mner🏫.
Diskutuam sëbashku për punët e bëra në zonë, ku pas heqjes së taksës së infrastrukturës për 2️⃣9️⃣0️⃣ familje dhe rikonstruksionit total të kopshtit “Topolino”, vendosëm bashkërisht objektivat në⬇️:
📌Ndërtimin e qendrës shëndetësore;
📌Ndërtimin nga e para të gjimnazit “Sulejman Elezi”;
📌Rikonstruksionin total të shkollës 9-vjeçare “Azem Hajdari”
Gjëra më të mira na presin😊!
#PërKamzënQëDuam