Kryebashkiaku Rakip Suli zhvillon takim me familjarët e nxënësve të shkollës “Ahmet Zogu” në Bathore: Institucione arsimore model, si në shkollat më të mira europiane

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli ishte në Bathore, në Lagjen nr.5, ku zhvilloi një takim në palestrën e shkollës “Ahmet Zogu, me familjarët e nxënësve të kësaj shkolle.

Pas investimit nga Bashkia Kamëz, tani shkolla është në gjendje perfekte, sipas standarteve bashkëkohore duke u krijuar kushte nxënësve që mësojnë aty.

Investim në arsim kanë qenë fokusi thelbësor i këtyre viteve dhe sot Kamza ka ëerdhe, kopshte dhe shkolla si gjithë vendet e Bashkimit Europian.

Më poshtë postimi i kryebashkiakut Rakip Suli nga takimi i Bathores: