Kryebashkiaku Rakip Suli viziton dy institucionet arsimore të reja në Bathore, kopshtin “Gjeniu i Vogël” dhe shkollën “Ahmet Zogu”

Mirëmëngjes😊
E nisim ditën sot me vizitën në dy institucionet arsimore të reja në Bathore, kopshtin “Gjeniu i Vogël” dhe shkollën “Ahmet Zogu”🏢📍☑️
Kopshti i ndërtuar nga e para me kushte komode për fëmijët dhe shkolla e rikonstruktuar totalisht me standarte europiane✅
Në 3 vite e transformuam rrënjësisht arsimin dhe infrastrukturën arsimore në Kamëz🔽
#BashkiaQëDuam🙏
#ArsimiIGjeneratësTjetër😍
Postimi i plotë i kryebashkiakut Rakip Suli, në rrjetin social Facebook: