Kryebashkiaku Rakip Suli viziton çerdhen e re “Dritë” në Valias. Institucion arsimor model me kushte dhe standarte europiane!

📍Valias në Cerdhen “Dritë” e cila tashmë është gati për të pritur vogëlushët e zonës😍.
Një godinë e standartizuar, e ndërtuar me cilësinë dhe kushtet më të mira në✅⬇️:
📌Kuzhinë moderne;
📌Sistemin e ngrohjes;
📌Ambientin e fjetjes;
📌Këndin e lojërave.
Të lumtur #PërKamzënEGjeneratësTjetër!
#PërArsiminQ