Kryebashkiaku Rakip Suli vizitë në shkollën “Kamza e Re” në Valias. Inspektim nga afër i gjithë ambienteve dhe në veçanti, sistemit të ngrohjes

Valias📍🏫☑️, në shkollën “Kamza e re”, për të parë nga afër gjithë ambientet, por në veçanti sistemin e ngrohjes së shkollës, në këto ditë të ftohta dimri✅
Faktet flasin dhe shkolla falë rikontruksionit të kryer nga ne, sot ofron kushtet dhe standartet më të mira, për nxënësit dhe stafin mësimor😊👏
#KamzaQëDuam😊
#BashkiaQëDuam✅