Kryebashkiaku Rakip Suli uron Natën e Madhe të Kadrit, për gjithë besimtarët muslimanë

Urime Nata e Madhe e Kadrit 🕋.
Zoti pranoftë lutjet dhe adhurimet tona 🤲 🕌 !