Kryebashkiaku Rakip Suli uron maturantët për provimin e gjuhës shqipe dhe letërsisë

Suksese të përzemërta të gjithë maturantëve në provimin e gjuhës shqipe dhe letërsisë🙏.
Me urimin me të mirë për ju dhe besimin se ju do të të arrini rezultate sa më të larta, jemi krenarë që për herë të parë në 30 vjet Bashkia Kamëz ofron bursa financiare për 3️⃣7️⃣8️⃣ më të mirët dhe kushtet e standartet më të mira europiane në infrastrukturën arsimore✅.