Kryebashkiaku Rakip Suli uron festën e 7 Marsit! Krenohemi me 38 objekte arsimore të reja, me kushte dhe standarte europiane

Në këtë ditë të shënuar për misionarët e dijes, uroj përzemërsisht gëzuar 7 Marsin💐.
Përulësisht mirënjohës për punën, sakrificën dhe kontributin tuaj për ndërtimin e së ardhmes🙏.
Krenar që pas 30 vitesh arritëm të mundësojmë institucionet arsimore më model e kushtet më të mira europiane🥇🏫.