Kryebashkiaku Rakip Suli uron 8 Marsin! Mbështetemi te forca e gruas për të përparuar, në integritetin, barazinë gjinore dhe zhvillimin socio-ekonomik të tyre

Gëzuar 8 Marsin të gjitha grave, nënave, motrave e vajzave të jashtëzakonshme shqiptare 💐.
Ne mbështetemi te forca e gruas për të përparuar 💪, ndaj dedikohemi dhe investojmë çdo ditë në integritetin, barazinë gjinore dhe zhvillimin socio-ekonomik të tyre✅
#DitaNdërkombëtareeGruas #8mars