Kryebashkiaku Rakip Suli takon skuadrën e MZSH-së! Faleminderit për punët heroike!

Mirëmëngjesi☀️,
Sot📍me heronjtë e MZSH-së 🔥🆘👨🏻‍🚒, në shenjë falënderimi për punën heroike dhe ndërhyrjet e kryera me sukses✅, përgjatë gjithë vitit.
JENI MË TË MIRËT 🥇