Kryebashkiaku Rakip Suli takon qytetarët, në Lagjen-7 në Bathore

Ishim në Lagjen 7, në Bathore, për të biseduar nga afër me qytetarët për punët e mira dhe mbështetjen që patën gjatë mandatit tonë të parë 🌹🌹
Qytetarë mirënjohës dhe falënderues, që duan të ecin vetëm përpara ✅
#MeRakipSulin🥇
#VetëmPërpara➡️
#14MajNR1🌹💪🏼💪🏼