Kryebashkiaku Rakip Suli takime në Frutikulturë! Mirënjohje nga qytetarët për punën e bërë

📍Sot me banorë të Frutikulturës ku morëm falënderime dhe mirënjohje për punën 4 vjeçare , vëmendjen e kushtuar dhe zhvillimin që po merr kjo zonë 🛣
#MeRakipSulin🥇
#VetëmPërpara➡️💪
#VotoNr1️⃣