Kryebashkiaku Rakip Suli takim me përfituesit e programit YourJob: 9 të rinj kanë marrë trajnime dhe fond 5000 euro për hapjen e bizneseve të ndryshme, falë bashkëpunimit me CARITAS

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli zhvilloi takim me përfaqësuesit e CARITAS, ku e pranishme ishte Kordinatorja e Projektit YourJob, Znj. Ejona Aliu.

Falë bashkëpunimit me CARITAS, 9 të rinj kanë marrë trajnime dhe fond 5000 euro për hapjen e biznesit të tyre.

Lajmin e jep kryebashkiaku Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

📍Gjatë takimit me përfituesit e bizneseve YourJob, ku e pranishme ishte Znj. Ejona Aliu, Kordinatore e Projektit.
Falë bashkëpunimit me CARITAS, 9 të rinj kanë marrë trajnime dhe fond 5000 euro për hapjen e biznesit të tyre🔽
#BashkiaQëDuam🙏
#MbështetjePërTëGjithë😊