Kryebashkiaku Rakip Suli pret nxënësit e Shkollës Profesionale. Mbështetje dhe motivim në rrugën tuaj të zhvillimit

Kisha kënaqësinë të prisja në zyrë nxënëset e Shkollës Profesionale Kamëz , 👤📍, të cilat kanë përfunduar praktikat mësimore pranë kopshteve e çerdheve 🏫 , në degën e shërbimit social-shëndetësor, profili pediatri👶🏻👩‍🍼
Bashkia Kamëz mbështet dhe motivon këta të rinj, në rrugën e tyre drejt zhvillimit dhe arritjes së
mëtejshme profesionale✅.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#KamzaeTëRinjve
Kisha kënaqësinë të prisja në zyrë nxënëset e Shkollës Profesionale Kamëz , 👤📍, të cilat kanë përfunduar praktikat mësimore pranë kopshteve e çerdheve 🏫 , në degën e shërbimit social-shëndetësor, profili pediatri👶🏻👩‍🍼

Bashkia Kamëz mbështet dhe motivon këta të rinj, në rrugën e tyre drejt zhvillimit dhe arritjes së mëtejshme profesionale✅.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#KamzaeTëRinjve