Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë përfaqësues të World Vision: Diskutim mbi bashkëpunimin e deritanishëm, projektet e implementuara dhe planin e formalizimit të bashkëpunimit për ofrimin e shërbimeve nga World Vision, në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”

Kisha kënaqësinë të prisja në zyrë përfaqësuesit e World Vision:
📌Z.Tim Knapp, Menaxher i lartë Programi për Lindjen e Mesme dhe Europën Lindore;
📌Znj.Artina Morava, Drejtore operacionale e World Vision;
📌Z.Endri Teta, Drejtues programi për Kamzën/World Vision;
📌Znj.Urime Sena, Menaxhere projekti/ World Vision.
Sëbashku🗣, diskutuam mbi bashkëpunimin e deritanishëm, projektet e implementuara, si edhe planin drejt formalizimit të bashkëpunimit për ofrimin e shërbimeve nga World Vision në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”✅.
Faleminderit #WorldVision për mbështetjen e vazhduar👏, të gatshëm për bashkëpunim dhe angazhim të mëtejshëm.