Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë përfaqësues nga organizata New Vision

Gjatë pritjes në zyrë të organizatës New Vision me përfaqësim nga ⬇️:
📌Z.Armando Bala, Drejtor Ekzekutiv;
📌Znj.Anxhela Kokoshi, Koordinatore projekti;
📌Znj.Eneida Skana, Presidente e Gjimanzit “Gramoz Palushi”.
Në kuadër të projektit “Speak Up”, mbështetur nga Leviz Albania, do të arrihet mobilizimi, përfshirja dhe aftësimi i të rinjëve në nisma qytetare dhe politikbërje✅📝.
Mbështesim zërin e rinisë, si forca kryesore e zhvillimit💪.