Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë nxënësit e shkollës”Jashar Hoxha”!

Më nderuan sot me prezencën e tyre miqtë e vegjël të shkollës “Jashar Hoxha”👧🏫, me të cilët bashkëbiseduam mbi veprimtarinë, funksionimin dhe rolin e pushtetit vendor në jetën e përditshme të qytetarëve ✅.
Ndamë së bashku ide, mendime dhe dëshirën për një të ardhme e qytet më të mirë☺️.
Rrisim qytetarë të denjë❤️!