Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë në kastin e artistëve të shquar Shqiptarë, që do të na dhurojnë emocione të veçanta në shfaqjen teatrale “Këpucët e Kuqe”

🎬📽️Kënaqësi e veçantë të prisja sot në zyrë kastin e artistëve të shquar Shqiptarë, Luiza Xhuvani, Olta Daku, Erjona Kakeli, Alesia Xhemalaj, Mim Marjanaku, Xheni Karaj, me në krye aktoren e madhe, Margarita Xhepa (Nder i Kombit) dhe politikanen e shquar Arta Dade, që do të na dhurojnë emocione të veçanta në shfaqjen teatrale “Këpucët e Kuqe”, me regji nga Driada Dervishi☑️
Sot në orën 17:00, ju mirëpresim në Pallatin e Kulturës “Artan Cuku” të shijojmë bashkë shfaqjen😊🎬