Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë ish presidentin kroat, z.Stipe Mesiç. Kënaqësi dhe motivim të dëgjosh fjalë kaq të mira për arritjet dhe ndryshimet e bëra në Kamëz

Në prag të transmetimit të “Krishtlindje në Tiranë 8”, spektaklit më të bukur të fundvitit, i cili do të bëjë bashkë personalitete dhe emra të mëdhenj e të admiruar prej vitesh, kisha nderin dhe priviligjin të prisja në një takim miqësor, ish presidentin kroat, z.Stipe Mesiç🙏, i njohur gjerësisht për lobimin dhe qëndrimet pozitive ndaj shqiptarë dhe të drejtave të tyre.
Kënaqësi dhe motivim të dëgjosh fjalë kaq të mira për arritjet dhe ndryshimet e bëra në Kamëz, nga një mik i përhershëm i shqiptarëve dhe një figurë e vlerësuar☺️.