Kryebashkiaku Rakip Suli pret në zyrë autorin e mirënjohur, Z. Hys Xhemali Hasa: Çertifikatë Mirënjohjeje për të gjithë veprimtarinë patriotike dhe veprat historike të krahinës së Lumës

Ditën e sotme autori dhe veprimtari i shquar Z. Hys Xhemali Hasa vizitoi Bashkinë Kamëz dhe u prit në zyrë nga kryebashkiaku, Z. Rakip Suli.

Në postimin e tij në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Suli shkruan:

📍Kënaqësi të prisja në zyrë dhe t’i jepja Çertifikatë Mirënjohjeje, autorit dhe veprimtarit të shquar, Z. Hys Xhemali Hasa, për të gjithë kontributin dhe veprimtarinë patriotike si anëtar i shoqates “Bijtë e shqipes” në Amerikë e gjithashtu për veprat monografike të cilat evidentojnë vlerat historike dhe intelektuale të krahinës së Lumës.
Faleminderit shumë dhe për librat e dhuruar për Pallatin e Kulturës “Artan Cuku”, Kamëz📚📙📓