Kryebashkiaku Rakip Suli nis takimet derë më derë nga Babrru Shpati! Inspektim i investimeve në zonë dhe bllogut të rrugëve!

Babrru Shpat – Derë më derë, shtëpi më shtëpi, për të takuar dhe biseduar si një familje e madhe me qytetarët📍
Pamë nga afër bllokun e rrugëve prej 6.5 km që përfundojnë shumë shpejt dhe që përfitojnë 15.000 banorë, me standardet më të mira si më poshtë⬇️
📌Rrjetin e kanalizimeve
📌Ujësjellësin
📌Asfaltimin
📌Trotuaret
📌Ndriçimin
Faleminderit nga zemra për mikpritjen dhe organizimin🙏
#BashkiaQëDuam😊
#BabrruShpati🌹🌹