Kryebashkiaku Rakip Suli në shkollën e re “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan! Në shtator hap dyert për 588 nxënës

Mirmëngjes 🌞
Në shkollën 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”🏫, e ndërtuar nga e para me standarde dhe kushte bashkëkohore, e cila në shtator do të hapë dyert për 5️⃣8️⃣8️⃣ nxënës të zonës Paskuqan 1 📍.
#KamzaVetëmPërpara ➡️
#PërArsiminQëDuam📚