Kryebashkiaku Rakip Suli në Paskuqan-1! Takime me qytetarët dhe inspektim i investimit në rrugën “Josef Marsken” që ka përfunduar dhe rrugët “Isa Boletini” dhe “Haki Taho”, që janë në proçes

Ishim në Paskuqan-1📍, ku takuam qytetarë mirënjohës e falënderues , biseduam me ta për gjithë punët tona dhe investimin në rrugët
“Josef Marksen” që ka përfunduar ✅
“Isa Boletini” e “Haki Taho” që janë në proces 🛣
Investime me standarde që përfshijnë⬇️
📌Rrjetin e kanalizimeve
📌Ujësjellësin
📌Asfaltimin
📌Trotuaret
📌Ndriçimin
Si një familje e madhe me njerëzit😍
Faleminderit Paskuqan-1🌹