Kryebashkiaku Rakip Suli ndjek nga afër punimet në shkollën “Azem Hajdari” në Babrru Qendër! 1500 nxënës, do të kenë gati shumë shpejt shkollën e re, me gjithë infrastrukturën e duhur

Babrru Qendër, ku pamë nga afër ecurinë e punimeve në shkollën 9-vjeçare “Azem Hajdari”, e cila po ndërtohet nga e para, me gjithë standartet dhe parametrat më të mira bashkëkohore🏫🏗️📍
1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ nxënës, do të kenë gati shumë shpejt shkollën e re, me gjithë infrastrukturën e duhur☑️
#BashkiaQëDuam✅
#RevolucionNëArsim😊