Kryebashkiaku Rakip Suli me të rinjtë e forumit Tematik Rinor Kamëz, në përmbyllje të projektit “Në duar të sigurta”!

Të rinjtë tanë janë shembulli më i mirë😍!
Me të rinjtë energjikë të Forumit Tematik Rinor Kamëz, në përmbylljen e projektit “Në duar të sigurta”, zbatuar nga Organizata LIBURNETIK me mbështetjen e UNDP dhe BE ✅.
Faleminderit për aktivizimin e të rinjve në përfshirjen e politikbërjes lokale🤝💪.
#ReLOaD
#GoGreen🌳
#KamzaVetëmPërpara ➡️