Kryebashkiaku Rakip Suli me banorët e rrugës “Mbret Gent” në Paskuqan! Shpejt nis puna me standardet më të mira infrastrukturore!

Mirëmëngjesi dhe ditë të mbarë😊,
Në Paskuqan 1📍– me banorët e rrugës “Mbreti Gent”, ku së shpejti nisim punimet, me standardet më të mira infrastrukturore në⬇️:
📌Asfaltim;
📌Rrjetin e kanalizimeve;
📌Rrjetin e ujësjellësit;
📌Ndriçim;
📌Trotuare;
📌Sinjalistikë.
#KamzaVetëmPërpara➡️