Kryebashkiaku Rakip Suli mbështetje maksimale për sportin dhe të rinjtë! 3 ekipe nga Kamza, fituese në kampionatin e volejbollit

E nisim javën me Kampionët e Kamzës💪!
🤝Krenari që në finalen e disiplinës volejboll të Kampionatit “Ekipet Sportive 2023”, i organizuar në bashkëpunimin me KOKSH me pjesëmarrjen e ekipeve nga 5 Bashki të Qarkut Tiranë, u shpallën fitues 3 ekipe të Kamzës🥇🏆, si vijon:
📌Shkolla 9-vjeçare “100 Vjetori” (vajza);
📌Shkolla 9-vjeçare “Vëllazërimi” (djem);
📌Gjimnazi “Isa Boletini” (djem).
Falënderime për përfaqësimin dinjitoz❤️.
Shihemi në finalen e basketbollit💪 #FORCAKAMZA