Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në shkollën “Lidhja e Prizrenit” në Paskuqan. Në shtator gati, me kushte e standarde bashkëkohore

Mirëmëngjes 😊,
Paskuqan-1 📍– Në shkollën 9-vjeçare “Lidhja e Prizrenit”🏫, ku inspektuam ecurinë e punimeve për ndërtimin e saj ⚒️.
Në shtator⏳, hap dyert për të pritur 5️⃣8️⃣8️⃣ nxënës të zonës, me standarde dhe kushte bashkëkohore ✅.
#PërArsiminQëDuam
#PërKamzënEGjeneratësTjetër