Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në shkollën, kopshtin dhe çerdhen “Demokracia” në Valias! Institucione arsimore model me standardet më të mira bashkëkohore!

Mirëmëngjes 😊

📍🏫🏘Valias, ku inspektuam dhe pamë ecurinë e punimeve për ndërtimin nga e para të çerdhes, kopshtit dhe shkollës 9-vjeçare “Demokracia”☑️
8️⃣0️⃣0️⃣ nxënës do të mësojnë në shkollën e re, me bibliotekë, palestër, laboratorë dhe terrene sportive😍

Fëmijët do të kenë gati kopshtin e ri dhe të vegjlit çerdhen, të ndërtuar me gjithë parametrat dhe standardet bashkëkohore🙏

#ArsimiQëDuam😊

#BashkiaQëDuam😍