Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në rrugët “28 Nëntori dhe “1 Maji” në Babrru Kodër

Babrru Kodër📍, ku inspektuam ecurinë e punimeve në rrugët🏞️🏞️⬇️
👉”28 Nëntori”
👉”1 Maji”
Investime me standardet më të mira⤵️
📌Asfaltim
📌Kanalizime
📌Trotuare
📌Ndriçim
📌Sinjalistikë