Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në rrugën “Idriz Seferi” në Paskuqan. Parametrat më të mira infrastrukturore dhe nyje lidhëse e 3 institucioneve arsimore model të ndërtuara aty

Mirëmëngjes ☀️
📍🛣☑️Paskuqan, ku inspektuam punimet në rrugën “Idriz Seferi”, që është nyje lidhëse e tre institucioneve arsimore model të ndërtuara aty, 🏘çerdhen e re që hapet shumë shpejt, 🏚kopshtin “Nr.15 BORBARDHA” dhe gjimnazin🏢 “Isa Boletini”, të rikonstruktuar totalisht✅
Rruga do të jetë me parametrat më të mira infrastrukturore, që përfshijnë🔽
📌Asfaltimin
📌Kanalizimet
📌Trotuaret
📌Ndriçimin
#BashkiaQëDuam😊
#Paskuqani😍