Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimeve në rrugën “Kulla Eifel” në Valias

Problematikat në Valias deri para pak vitesh ishin evidente, zona e lënë pa rrjet ujësjellësi dhe kanalizimesh, me rrugë të lëna në mëshirë të fatit dhe me kopshte e shkolla pa kushtet më minimale.

Sot është fakt që aty po rilind një lagje e re nga e para, me blloqe pallatesh me standarte, kopshte, shkolla dhe çerdhe model.

Infrastruktura rrugore dhe rrjeti i ujësjellës kanalizimeve sot është totalisht i transformuar, ku pas investimeve në KUN, pas 30 vitesh zona nuk përmbytet më.

Punimet i ndjek në terren vetë kryebashkiaku Rakip Suli i cili së fundmi ishte në rrugën “Kulla Eifel”, ku po kryhen punime në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimeve.

Në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan: