Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në gjimnazin “Gramoz Palushi”! 650 nxënës do kenë gati shkollën e re, me standarte bashkëkohore

Babrru Qendër📍🏫 Në gjimnazin “Gramoz Palushi”, për të inspektuar punën e madhe që po bëhet për një godinë më të bukur e më të fortë se asnjëherë më parë✅.
Sëshpejti⌛️, 6️⃣5️⃣0️⃣ nxënës të zonës do të gëzojnë kushte model e dinjitoze për secilin prej tyre dhe stafin mësimor😊👏.
#PërArsiminQëDuam