Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në bllokun e rrugëve “Vaqarr” në Bathore

E nisim javën 📍me inspektimin e punimeve në bllokun e rrugëve🏞️🛣️ “Vaqarr” në Bathore, Lagjja 4;
👉Asfaltim
👉Kanalizime
👉Trotuare
👉Ndriçim
👉Sinjalistikë
Punë model dhe me cilësi💪🏼💪🏼