Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton punimet në bllokun e rrugëve në Lagjen 1 dhe 2 Bathore

Mirëmëngjesi 🌞
Nga📍Lagjet 1️⃣ dhe 2️⃣ Bathore
Inspektuam nga afër fillimin e punimeve 🏞️🏞️në blloqet infrastrukturore që po investohen ✅
👉Rruga “Zall-Reç”
👉Rruga “Zerqan”
👉Rruga “Engjëjt”
👉Rruga “Ferit Uruçi”
👉Rruga “Maqellarë”
👉Rruga “Adem Ahmet Hysenaj”
👉Rruga “ Fushë-Bulqizë”
👉Segmenti “Bulqizë”
👉Rruga “Kalis”
👉Segmenti “Torino”
👉Segmenti “Kaltërsia”
👉Segmenti “Derjan”
👉Segmenti “Pjetër Arbnori”