Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton përfundimin e punimeve në KUN Frutikulturë. Shumë shpejt përfundon edhe rruga bashkë me pedonalen

Kamëz📍🏗️🚜, ku pamë nga afēr përfundimin e punimeve për ndërtimin e KUN në Frutikulturë, dhe shumë shpejt mbarojmë ndërtimin e rrugës dhe pedonales, me standardet më të mira si më poshtë⬇️
📍Asfaltimin
📍Trotuaret
📍Pedonalen
📍Rrjetin e kanalizimeve
📍Ndriçimin
📍Sinjalistikën
Investime dinjitoze në gjithë territorin e Kamzës✅