Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton nisjen e punimeve për rrethimin e varrezave dhe ndërtimin e rrugës “Luz i Vogël”, me gjatësi prej 1.1 km në Bathore

Ditën e sotme kryebashkiaku Rakip Suli ishte në Bathore ku inspektoi nisjen e punimeve për rrethimin e varrezave dhe ndërtimin e rrugës “Luz i Vogël”, me gjatësi prej 1.1 km.

Investime shumë të rëndësishme për zonën, në vijimsi të shumë punëve transformuese infrastrukturore në Bathore.

Në rrjetin social Facebook, kryebashkiaku Rakip Suli shkruan:

Mirëmëngjesi ☺️,
Bathore 📍– E nisëm ditën në inspektimin për nisjen e punimeve për rrethimin e varrezave dhe ndërtimin e rrugës “Luz i Vogël”, me gjatësi prej 1.1 km e cila përfshin🔽:
📌Trotuaret
📌Ndriçimin
📌Asfaltimin
📌Gjelbërimin
📌Sinjalistikën rrugore
Standartet dhe parametrat më të mirë, në gjithë investimet tona infrastrukturore👌.
+3