Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton nisjen e punimeve në rrugët “Hekuran Deda”, “Jeta e Re” dhe “Gramshi” në Laknas

Laknas📍– ku inspektuam nisjen e punimeve në rrugët :🏞️✅
📌“Hekuran Deda”
📌“Jeta e Re”
📌 “Gramshi”
për t’i dhënë jetë një lagjeje model📍
#BashkiaQëDuam✔️
#KamzaVetëmPërpara➡️