Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton ecurinë e punimeve për godinën e re të Njësisë Administrative në Valias

📍🏢🏗Valias, ku inspektuam ecurinë e punimeve për ndërtimin e godinës së re të Njësisë Administrative, me një sipërfaqe ndërtimi prej 2184 m2✅
Një godinë e standartizuar me infrastrukturë model për shërbimin ndaj qytetarëve👤 dhe ambiente dinjitoze pune për punonjësit⌛️☑️
Shumë shpejt përfundojnë punimet dhe e kemi gati📌
#CilësiDheShërbim😊
#BashkiaQëDuam😍
Më poshtë, postimi i plotë në rrjein social Facebook i kryebashkiakut Rakip Suli: