Kryebashkiaku Rakip Suli inspekton ecurinë e punimeve në rrugët “Ahmet Zogu” dhe “Leka Zogu” në Paskuqan

Paskuqan Vresht📍– ku inspektuam ecurinë e punimeve në rrugët🔽
📌”Leka Zogu”
📌”Ahmet Zogu”
Investime me standarde, për t’i dhënë jetë një zone model✅
#PaskuqaniVetëmPërpara➡️
#BashkiaQëDuam😍