Kryebashkiaku Rakip Suli gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugëve ”Dine Doda” dhe “Hetem Gërbolli” në Bathore dhe rrugën “Hajri Skeja” në Paskuqan.

Gjatë ceremonisë së emërtimit të rrugëve:
📌”Dine Doda”, në lagjen nr.7, Bathore;
📌“Hetem Gërbolli”, në lagjen nr.5, Bathore;
📌“Hajri Skeja”, në Paskuqan.
Në mirënjohje të kontributit shoqëror, humanitar dhe veçanërisht në kultivimin e vlerave të larta qytetare të secilit prej ketyre figurave të nderuara🙏.
Për solidaritetin, kontributin dhe devotshmërinë në zonat ku kanë qënë banorë👤📍, Bashkia Kamëz vendosi të nderojë figurat e tyre të shquara✅.