Kryebashkiaku Rakip Suli dhe qytetarët, homazhe pranë Pallatit të Kulturës, në shenjë dhimbje e lutje, për jetët e humbura në tërmetin shkatërrimtar në Turqi

🇦🇱🇹🇷Gjatë homazheve për jetët e humbura në tërmetin shkatërrimtar në Turqi, në shenjë dhimbje e lutje për viktimat e tragjedisë së madhe dhe në shenjë solidariteti me Turqinë mike, që na u gjend pranë kur kishim më shumë nevojë🙏
Mirënjohje për qytetarët që ndezën qirinj, për gjithë jetët e humbura🇦🇱❤️🇹🇷