Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla vizitojnë Qendrën Multifunksionale në Valias

Valias📍, ku sëbashku me Rakipin, Kryetarin e palodhur të Bashkise Kamëz, vizituam Qendrën Multifunksionale.
Një qendër e parë e këtij lloji🆕, me një sipërfaqe prej 165m2, e cila ofron për fëmijët me nevoja të veçanta shërbime të specializuara, si vijon⬇️:
📌Psikolog;
📌Punonjës social;
📌Logoped;
📌Fizioterapist.
Të angazhuar maksimalisht në gjithëpërfshirjen dhe integrimin e tyre në shoqëri😍.