Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla vizitojnë kopshtin e ri “Topolino” në Zall-Mner dhe kopshtin nr.4 “Bletëzat”, në Kamëz! Institucione arsimore me mjedise dhe standarte europiane

Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla, gjatë ditës së sotme ishin në Zall-Mner, ku vizituan kopshtin e ri “Topolino”.

Ky kopësht është rindërtuar nga e para, me gjithë parametrat bashkëkohorë dhe aty mësojnë 250 fëmijëtë zonës. Për fëmijët nga familje në ndihmë ekonomike, ushqimi jepet falas

Ambientet janë moderne, me klasa komode e shumëngjyrëshe, kuzhinë me standarde, kënd lojrash dhe mjedise fjetjeje bashkëkohore.

Gjithashtu u vizitua dhe kopshti nr. 4 “Bletëzat”, në Kamëz.

Edhe këtu 220 fëmijë sot shkojnë në një mjedis të bukur e me kushte bashkëkohore.