Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla takim me të rinjtë e Këshillit Rinor. Diskutim mbi prioritetet, nevojat dhe aktivitetet që do të realizohen dhe parashikohen në projekt-buxhetin e vitit 2023

Sëbashku me Kryetaren e Kuvendit, znj.Lindita Nikolla dhe të rinjtë e Këshillit Rinor bashkëbiseduam 🗣 mbi prioritetet, nevojat dhe aktivitetet që do të realizohen dhe parashikohen në projekt-buxhetin e vitit 2023✅.
Jo vetëm, por diskutuam edhe mbi zgjerimin dhe fuqizimin e Këshillit Rinor, si zëri kryesor i të rinjëve👥.
Ju jeni e ardhmja e vendit, e ne angazhohemi maksimalisht në mbështetjen dhe fuqizimin tuaj ❤️.
#KëshilliRinor