Kryebashkiaku Rakip Suli dhe Kryetarja e Kuvendit, Znj. Lindita Nikolla, inspektojnë rrugën e re “Harku i Triumfit” në Valias

Valias📍 Sëbashku me Kryetaren e Kuvendit dhe Drejtuesen Politike, Znj.Lindita Nikolla gjatë inspektimit të punës kolosale të bërë në rrugën “Harku i Triumfit”🛣.
Sot, pas 30 vitesh ky aks rrugor, gëzon standartet më të mira infrastrukturore në⬇️:
📌Rrjetin e kanalizimeve;
📌Rrjetin e ujësjellësit;
📌Asfaltimin;
📌Vendosjen e sinjalistikës;
📌Ndriçim;
📌Korsin e Biçikletave
Punë, jo fjalë ✅.