Krenaria e Qytetit, ekselentët e shkollave “Lidhja e Prizrenit” dhe “Vllazërimi”! 657 nxënës ekselentë të shkollave 9-vjeçare mbështeten nga Bashkia Kamëz me bursa ekselence prej 270$/vit.

Mendjet e ndritura të shkollës “Lidhja e Prizrenit” dhe “Vëllazërimi”👩‍🎓🧑🏻‍🎓, që na nderuan me 🔟-a, përgjatë gjithë vitit 🌟🥇.
6️⃣5️⃣7️⃣ nxënës ekselentë të shkollave 9-vjeçare🥇mbështeten dhe motivohen nga Bashkia Kamëz me bursa ekselence prej 270$/vit.
Ecim të sigurt drejt ëndrrave dhe të ardhmes😍.