Kopshti nr.4 “Bletëzat”, në Kamëz të Re ka rilindur më i madh, më i fortë dhe më i bukur!

Investimet në arsim vijojnë çdo ditë në Bashkinë Kamëz me çerdhe, kopshte dhe shkolla të reja në gjithë territorin. Janë mbi 30 objekte arsimore të rindërtuara dhe rikonstruktuara me cilësi dhe standarte bashkëkohore.

Në Kamëz të Re ka përfunduar puna për kopshtin nr.4 “Bletëzat”, në të cilin sot mësojnë 222 fëmijë, me gjithë kushtet e duhura.

Lajmin e jep vetë kryebashkiaku Rakip Suli, i cili në rrjetin social Facebook shkruan:

Mirëmëngjesi🤗,
Kamza e Re📍, ku falë rikonstruksionit total, kopshti nr.4 “Bletëzat”, ka rilindur më i madh, më i bukur dhe me ambiente të reja e bashkëkohore, për 2️⃣2️⃣0️⃣ fëmijë të zonës.
Objekte arsimore të një tjetër niveli 🏅.
#PërKamzënEGjeneratësTjetër
#PërArsiminQëDuam