Kopshti “Bletëza” në Kamëz, hap dyert shumë shpejt, pas rikonstruksionit total

Investimet në infrastrukturën arsimore vijojnë sistematikisht në Bashkinë Kamëz.

Pas rikonstruksionit të shumë çerdheve, kopshteve, shkollave dhe ndërtimit nga e para të mbi 20 objekteve arsimore, ishte rradha e kopshtit “Bletëza”, në zonën e Kamzës së Re.

Një investim me standarte, ku përfshihen gjithë parametrat bashkëkohorë si ushqimi, fjetja, sistemi i ngrohjes dhe ambientet argëtuese.

Më poshtë postimi i kryebashkiakut Rakip Suli në rrjetin social Facebook: